# **Biblical Counselling in the Church**

## Monday - 3.5 hrs total teaching time

9:00-12:20 - Class Registration Begins \* No lunch is provided.

12:30-13:00 - Opening Remarks by DVC Academics

13:00-15:00 – 1st Lecture (2:00 hr.)

15:00-15:30 - Break/fellowship/one-on-one (:30 mins)

15:30-17:00 – 2<sup>nd</sup> Lecture/discussion (1:30 hrs)

#### Tuesday - 7.5 hrs total teaching time

 $08:00-9:45 - 3^{rd}$  Lecture (1:45 hrs)

09:45-10:00 - Break/fellowship/one-on-one (:15 min)

10:00-11:30 – Quiz 1 (facilitated by Dean of Bible), 4th Lecture (1:30 hr)

11:30-11:45 - Break/fellowship/one-on-one (:15 min)

11:45-13:00 – 5<sup>th</sup> Lecture (1:30 hrs)

13:00-14:00- Lunch (1:00 hr)

14:00-15:30 – 6th Lecture (1:30 hr)

15:30-15:45- Break/fellowship/one-on-one (:15 min)

15:45-17:00 – 7<sup>th</sup> Lecture/Discussion (1:15 hrs)

## Wednesday - 6.5 hrs total teaching time

08:00-9:45 – 8<sup>th</sup> Lecture (1:45 hrs)

09:45-10:00 - Break/fellowship/one-on-one (:15 min)

10:00-11:30 – Quiz 2 (facilitated by Dean), 9th Lecture (1:30 hr)

11:30-11:45 - Break/fellowship/one-on-one (:15 min)

11:45-13:00 – 10<sup>th</sup> Lecture (1:30 hrs)

\*\*\* Group Photos will be taken on Wednesday as you dismiss for lunch (13:00 hrs)\*\*\*

13:00-14:00 - Lunch (1:00 hr)

14:00-16:00 – 11th Lecture/Discussion (2:00 hrs)

#### Thursday - 7.5 hrs total teaching time

08:00-9:45 – 12<sup>th</sup> Lecture (1:45 hrs)

09:45-10:00 - Break/fellowship/one-on-one (:15 min)

10:00-11:30 – Quiz 3 (facilitated by Dean of Bible), 13th Lecture (1:30 hr)

11:30-11:45 - Break/fellowship/one-on-one (:15 min)

11:45-13:00 – 14<sup>th</sup> Lecture (1:30 hrs)

13:00-14:00- Lunch (1:00 hr)

14:00-15:30 – 15<sup>th</sup> Lecture (1:30 hr)

15:30-15:45- Break/fellowship/one-on-one (:15 min) 15:45-17:00 – 16<sup>th</sup> Lecture/Discussion (1:15 hrs)

## Friday - 3 hrs total teaching time

08:00-9:50 - 17th Lecture/Discussion (1:50 hr)

09:50-10:10 - Break/fellowship/one-on-one (:20 min)

10:10-11:30 – Quiz 4 (facilitated by Dean), 18th Lecture (1:20 hrs)

11:30-12:00 - Closing/Materials Distribution - CABU Admin

12:00 - Lunch